Patnos Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe
SARISU MAH. 703 SK. ÖZEL EĞITIM UYGULAMA MERKEZI BLOK NO 2A PATNOS / AĞRI

VİZYON

Özel gereksinimli bireylere farklılıkları ve gereksinimleri doğrultusunda en iyi eğitim öğretim ortamlarını sunarak, Türkiye´deki en iyi özel eğitim okulu olmak ve tüm özel eğitim uygulama okullarına çalışmalarımızla örnek teşkil edebilmek.

MİSYON

Bireysel farklılıklarından dolayı mevcut eğitim öğretim ortamlarından yararlanmayan 4-27 yaş grubundaki orta- ağır düzeyde zihinsel yetersizliği ve otizmli çocukların, farklılıklarına uygun ortamlarda, özel olarak yetiştirilmiş personelle, geliştirilmiş bireysel eğitim programları ve yöntemleri uygulanarak çocuklarımıza bağımsız yaşam becerilerini kazandırmak, tüm gelişim alanlarındaki potansiyellerini en üst düzeye çıkararak, yaşadığı toplumun bağımsız bir üyesi olmaları ve kendi kendilerine yeter hale gelebilmelerini sağlamaktır.

BAŞARILAR

Okulumuz voleybol takımı;2021 yılı Kasım ayında ilçe geneli yapılan kurumlar arası voleybol turnuvasında 4.lük elde ederek okul tarihinin ilk kupasını almıştır
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim

Tam gün eğitim